Befasia epike e dhëndrit për dasmorët (Video)

1Së bashku me shoqëruesit e tij, dhëndri bëri që të gjithë të ngrihen në këmbë dhe të duartrokasin me admirim.
Kemi parë edhe më herët këso vallëzime, por jo meshkuj duke imituar lëvizjet e Beyonce si në këngën ‘Crazy In Love’ dhe të grupit Destiny Child me ‘Bootylicious’.
Kënga e Backstreet Boys “I Wont It That Way’ nuk mungon në asnjë mënyrë, e as syzat dhe mustaqet false për këngën tjetër.
Dhëndri Sean Rajaee, bënë një performansë në një koreografi shumë të mirë me përcjellësit e tij, duke e për përfunduar me këngën e Bruno Mars ‘Marry You’.
Për nusen Ariana, dhëndri ulet sërish në njërin gju, duke bërë të gjithë të emocionohen.
Mundohuni të injoroni zërat e dasmorëve, të cilët brohorasin duke lëshuar zëra nga admirimi për grupin.

Comments are closed.