Published On: Mër, Maj 22nd, 2013

LDK fiton në Prishtinë, PDK në Prizren, VV në Gjilan, AAK në Gjakovë!

13Nëse zgjedhjet komunale do të mbaheshin sot, atëherë LDK-ja do të fitonte sërish në Prishtinë, PDK-ja, në Ferizaj, Vetëvendosje në Gjilan, AAK në Gjakovë, etj.
Kështu thuhet në një sondazh të publikuar nga Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë.
Në Pejë, sipas sondazhit, pritet të këtë ndryshim të qeverisjes, pasi që LDK-ja kryeson me 27 përqind, kurse AAK-ja që aktualisht ka pushtetin ka marrë 25 përqind.
Në Mitrovicë, PDK-ja ka 38 përqind, Vetëvendosje 20, LDK 15, AAK 18 dhe AKR 6 përqind.
Kryeqendra jugore e Kosovës, Prizreni, sërish “do t’i mbetet” PDK-së me 30 përqind, LDK ka 27 përqind, Vetëvendosje 17, AAK 17, etj.
Përqindja e sondazhit
Ferizaj: PDK 34, LDK 22, VV 22, AAK 16, AKR 2 përqind
Gjakovë: PDK 9, LDK 20, VV 23, AAK 41, AKR 4 përqind
Peja: PDK 12, LDK 27, VV 23, AAK 25, AKR 0 përqind
Gjilani: PDK 29, LDK 27, VV 31, AAK 10, AKR 2 përqind
Mitrovica: PDK 38, LDK 15, VV 20, AAK 18, AKR 6 përqind
Prizreni: PDK 30, LDK 27, VV 17, AAK 17, AKR 1 përqind
Prishtina: PDK 19, LDK 34, VV 29, AAK 11, AKR 4 përqind

Comments are closed.

Translation

 Edit Translation
by Transposh - translation plugin for wordpress

Lajmet ne Andorid!

Te gjitha lajme ne telefonin tuaj Andorid!
Kliko DOWNLOAD Nese ke telefon te mire!
Close
MIRE SE VINI!
Kliko FOLLOW per lajmet e reja - Faleminderit !

Gazeta Shqip Online located at 511/67 Prishtine , Prishtine, PR . Reviewed by 3481 customers rated: 4 / 5
Page Speed 240 queries in 2258 seconds.