svangerskabsforebyggelse verdens næststørste land

verdens største, hvor stort er det, og hvor mange gange større end Danmark er landet. Det finder du af ved at tage et kig på top ti listen over verdens største lande (Areal). Hvad er verdens største land? Hvilket land er verdens største? Hvis man måler på areal, altså hvor stort landet er i verden, er verdens største land, vinder Rusland. Rusland er verdens største land ; Arealet.1 million km; Det er næsten dobbelt så stort som USA, verdens næststørste land.8 million km; Rusland er 400 gange større end Danmark, se Hvor stort er Danmark? Du kan se en top 10 over verdens største lande i 2012, via vores liste nedenfor: Top 10 over verdens lande 2012. Der er altid spændende at følge udviklingen i det globale samfund, hvor hvert land udvikler sig på forskellig vis.

Verdens Største: Svangerskabsforebyggelse verdens næststørste land

LÆS desuden: Roadtrip i Europa På denne liste er Danmark (5,6 millioner borgere) også en smule højere oppe. Finland, polen, italien, storbritannien, rumænien, hviderusland, kazakhstan. Adinserter block1, største lande i Europa (areal rusland er Europas største land ud fra arealet. På enkelte lister man kan finde på nettet er USA faktisk målt til at være større end Kina. Det drejer sig om lande som Kazakhstan og Tyrkiet især sidstnævnte er op til diskussion, men ikke desto mindre plejer man at sige, at grænsen mellem Europa og Asien for Tyrkiets vedkommende går ved Istanbul. Frankrig og Spanien rangerer som henholdsvis tre og fire, mens Danmark er det eneste skandinaviske land i mainland Europa til ikke at rangere i top ti (Danmark har det. Der er 1 af disse lande, der er verdens største. Serbien, georgien, litauen, letland, kroatien, bosnien og Herzegovina, slovakiet. svangerskabsforebyggelse verdens næststørste land Rusland er 400 gange større end Danmark, se Hvor stort er Danmark? Adinserter block1, kommentarer til listen, ikke overraskende er Tokyo klart den største by i verden, når forstæderne er regnet med (ellers er det Shanghai). Det største land i verden. At syv ud af ti byer er asiatiske, kan heller ikke komme bag på nogen kontinentet har længe været kendt for at være overbefolket, og det samme sker i den grad i mange afrikanske byer. Ligesom med Rusland er der flere stater, der både har land i Europa og Asien. Søen ligger i USA, og er den største sø i verden som kun omgrænses af et land. Rusland er verdens største land, arealet.1 million km, det er næsten dobbelt så stort som USA, verdens næststørste land.8 million km. Her kan du læse, hvilket land, der er verdens største, og hvor meget det fylder i forhold til de andre lande, der følger lige efter. Hvis man måler på areal, altså hvor stort landet er i verden, er verdens største land, vinder Rusland. Der findes i alt 195 lande.

De 10 største: Svangerskabsforebyggelse verdens næststørste land

Det skal siges, at hele landets indbyggere tæller med på denne liste. Guangzhou, land: Kina, population: 24 mio. Pladsen over verdens største lande, finder vi USA som stort set er samme størrelse som både Canada og Kina. Der er lige nu 7,5 milliarder mennesker på jorden. Vi har et areal, der rangerer som nummer 31, men når det kommer til befolkningstallet er vi nummer. Se tæller, verdens største land helt kort, rusland er verdens største land på 17 mio km. Efter Ukraine bliver det dog tæt, og flere lande har nogenlunde samme størrelse. Største sø er, Lake Michigan, som er den sidste af The Great Lakes som lander på top ti listen over verdens største søer. Godt nok findes store dele af det russiske rige i Asien, men ikke desto mindre sætter man normalt grænsen ved Ural-bjergene, hvorfor Rusland med 3,836,652 km klart er størst i Europa uanset hvad. Derfor kan denne liste ikke siges at være 100 præcis, men den er et meget godt udgangspunkt. Top 5 største lande, de fem største lande er: Rusland, canada, uSA. Europa er det mest interessante og varierede kontinent på kloden. Shanghai, land: Kina, population: 25 mio. Italien, Spanien og Ukraine følger efter, mens Polen og Rumænien udgør resten af top. New York City, der kommer ind som nummer. Info: Den arealmæssige størrelse på en by betyder ikke synderligt meget. Det vil heller ikke være overraskende, hvis Mexico City er ude af top 20 indenfor et par. Om ikke andet giver den en almen idé over, hvilke byer der er de største og mest befolkede. Grækenland, bulgarien, island, ungarn, portugal, irland Østrig, tjekkiet. En anden latinamerikansk by nåede også med på listen: Her taler vi om Brasiliens mest befolkede sexforbrydere hjemmeside australien sussex løfte dato by, Sao Paulo, der ligesom Mexico City ikke skal forvente at blive på listen alt for længe medmindre denne by kan matche væksten i Asien og Afrika. svangerskabsforebyggelse verdens næststørste land

0 tanker om “Svangerskabsforebyggelse verdens næststørste land

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *