kastrup massage tantra massage aarhus

or opening to love, and want to know more? Massagen åbner op for kontakt til bevidsthed: i frihed, kærlighed og hengiven medfølelse, som dem vi er uden betingelse. Mødet med et andet menneske. 01/25/16 Tantra handler om at skabe harmoni og bringe forholdene i balance 12/31/15 Tantramove ønsker alle et rigtig godt nytår. Jeg vil invitere dig ind i et dynamisk møde i bevægelse, sanselighed og væren. Så er jeg hjemme efter en dejlig ferie og er frisk og inspireret til nye massager 01/11/17, tantraVision, gODT NYTÅR ønskes af TantraMove, tantramove ønsker alle en glædelig jul og godt nytår. Massagen indledes med en samtale hvor vi gennemgår forløbet så du kan bevæge dig ind i massagen i et trygt rum. Her er en tibage melding. Det var et rigtig dejligt møde, som ligger lunt i mit baghoved og allerede har betydet endnu et lille skridt i den rigtige retning. Inge tilbyder dyb og forløsende Tantramassage i Århus. Tantra Move Dynamisk Tantramassage Århus, tantra Move Dynamisk Tantramassage Århus, har lige afsluttet en fantastisk massage. I en tantramassage er det mødet der er interessant. kastrup massage tantra massage aarhus Kærligt, varmt, nærværende og inspirerende. I tantra forsvinder vægtskålen, den der dømmer livet." Tantra Move Dynamisk Tantramassage Århus's cover photo 09/16/15 En dejlig udtalelse fra min kære mentor Pernille Mouritsen har delt en side. Sikke en transformation og sikke en rejse han/vi har været på sammen. Or perhaps you have a spiritual practice such as yoga and you want 06/28/15 Tantra handler mere om at være end at gøre Tantra Move Dynamisk Tantramassage Århus 02/08/15 Bevægelse - stilhed - forandring Sind og krop. Generelt for vores massager er at vi inviterer ind i opmærksomhed, sansning, nærvær og bevægelse. Kærligt velkommen til, mahamudra tantra massage, Thai yoga massage, fire-hånds tantra massage og oplæring i tantra massage for par og singler.

Kastrup massage tantra massage aarhus - Massage kastrup, granny massage

Klub ledsagere hårdt sex tæt på aarhus Juli sommer tilbud på tantramassage kr 1600. En tantramassage er en meget sensuel massage.
Siam thai massage herning tantra aalborg 23
Kastrup massage tantra massage aarhus 44
Kvinde søges til sex annoncelight 409
TantraMove ved Inge Arunima tilbyder tantramassage, tantra undervisning og workshop, tantra for par samt 4 hånds tantramassage. Vores møde indledes altid med en samtale, hvor vi dels gennemgår forløbet, og dels bruger tid på at afklare og uddybe spørgsmål, undren og reflektioner. Elsker den stund hvor det opstår og er dybt berørt over at kunne bidrage til sådan en rejse. Alt foregår i smukke, lyse og indbydende lokaler i Aarhus C og Randers C, Jylland. Skønne Inge er bestemt en af dem. At turde være med det som er; både når det er "gode følelser" og "dårlige følelser at intet er forkert, bare forskelligt. Tjek eller Fb Du er velkommen Tantramassage århus kvindelig massør til mænd og kvinder aarhus tantra massage sensuel berøring nærvær dynamisk forløb bevægelse møde lyst hengivenhed naturlighed nøgen sanselighed sexualitet energi krop levende tid rum terapi yoni lingam. Spørge venner og bekendte til råds.

Welcome to the Tantra: Kastrup massage tantra massage aarhus

Der vil selvfølgelig være tale om en massageklinik i Aarhus, som forstår sig på at lytte til den kastrup massage tantra massage aarhus enkelte klient. Så det fejrer jeg med at sænke min pris resten af maj måned eller hvis du bestiller en tid inden 1 juni. Mærke sig selv på et anderledes dybt plan. I tantra forsvinder vægtskålen, den der dømmer livet." 12/15/14 Kort om tantra og tantramassage. Den skal sanses og opleves i egen krop og sjæl. Så er det blevet sensommer og tid til selvforkælelse og selvkærlighed. Tantra Massage til mænd og kvinder i Århus. Det vil altid være trykt at vælge en behandling hos Inge til, hun er en helt særlig og meget dygtig kvinde. Tantra filosofien handler om, at leve livet fuldt ud, at være tilstede i nuet og om at bruge kroppens energier til at forene kroppen, sjælen og sindet. Tantra Move Dynamisk Tantramassage Århus's cover photo. Gå ind og ud af mødet er bevægelsen. Der er nogle massageklinikker, der giver tantra massage hver dag, mens andre massageklinikker blot har valgt at tilbyde det som tillægsydelse. Der blev snakket om lingam, yoni, jadeæg, parforhold, sex, livshis. Du kan efterfølgende booke en tid hos den massageklinik, gavekortet kan bruges til. Kære Inge. Nyder en god kop kaffe og mærker en dybde og ro efter en 2 timers tantramassage af en mand der har været her flere gange. Sensommer tilbud på tantramassage. Der er ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og det samme gør sig gældende inden for massagebranchen. Hvordan jeg vil ha noget fra dig forsvinder, hvordan projekter på mig opløses og istedet erstattes med dyb ro, given slip og bare væren. December juletilbud Hele december måned giver jeg julerabat på tantramassage. Du kan betale med det samme, så du ikke skal bruge tid på det på et senere tidspunkt. Læs mere på, tantra massage til mænd og kvinder. Hvor du har mulighed for at åbne dig, undersøge og være med det der kommer uden at skulle nogen steder hen. Så er min nye hjemmeside opgraderet til den fine nye. Massage møderne kan ses som at åbne en dør til en helt ny erkendelse af hvad nærvær, sanselighed, berøring og bevidsthed er en dør ind til fornyet livskraft og livsglæde. Nærhed - berøring - nydelse, sol og sommer, tantra Move Dynamisk Tantramassage Århus's cover photo. Skal du vælge en god massageklinik, kan. Tantra Move Dynamisk Tantramassage Århus. kastrup massage tantra massage aarhus

0 tanker om “Kastrup massage tantra massage aarhus

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *