tantra massage for par superfransk aalborg

og på hvad der sker i din egen krop, energi, sind og følelsesliv. Vi er her som massører med jer for at skabe en ramme hvor vi kan bidrage til inspiration, ny viden og en oplevelse som I kan bruge i jeres egen hverdag som par. Vi giver fuld diskretion men forlanger åbenhed om hvem. Vi fra Tantramagi i Aalborg udfører ikke yoni massage, da mange kvinder har stresssymptomer oplagret i kroppen og de kan blive udløst i voldsom grad ved yoni massage. En høflighed og åbenhed ønskes og fordres. Kvinden kan opleve megen frigørelse af stress i forbindelse med en tantramassage. Denne pakke indeholder ikke tid til yonimassage for kvinder. I får også mulighed for at dele jeres oplevelser med hinanden alene.

Wellness tantra massage: Tantra massage for par superfransk aalborg

Tantra-massagen foregår således, at I kommer frisk fra bad. Kunne dig og din partner tænke jer at få ny viden, inspiration og hjælp til at vække gnisten, intimiteten, nærheden og forelskelsen igen? De sidste par minutter får I mulighed for langsomt at komme tilstede i kroppen, I tilbydes et glas vand og I kan efter I har sundet jer, tage et bad. Dernæst får I mulighed for at komme i bad (vi har sæbe og håndklæder og lægge jer til rette i hvert jeres smukt udsmykkede massagerum. Når du praktiserer Yoga Nidra efter en massage sammen med en af vores massører, der lærer dig om og guider dig igennem Yoga Nidra, vil du opleve hvordan de vækkede energier fra massagen kan bruges til at forstærke tilstanden.

Tantra Ålborg: Tantra massage for par superfransk aalborg

Under samtalen udveksles der relevante oplysninger, så der er enighed om, hvad der ønskes af behandlingen. Hele fællesskabet emmer af ro og velvære. Læs mere om de andre populære behandlinger her: Zoneterapi Kranio Sakral Terapi. Vi har i mange år beskæftiget os med healing, stress, mindfulness, bodywork og har oplevet mange menneskers usunde tanker om deres krop derfor er vores Body2Body en nøgenmassage. Til behandlingen bruges der altid neutrale olier. En viden du kan tage med hjem til din partner, og som kan være gavnlig for Jeres parforhold. Tantra Massage, tantra Massage kan bruges i forbindelse med behandling af flere forskellige lidelser. Dette vil også give dig en bedre kontakt med din sjæls stemme og din indre visdom.

Tantra massage for par superfransk aalborg - Tantramassage Aalborg - Alene

Med flere års erfaring, er du/I sikre på at få en god tantramassage i Aalborg. Kroppen er en meget kompleks mekanisme, og af og til er det nødvendigt at få hjælp, for at få den i balance. Først tager vi en indledende snak over en kop te i en varm atmosfære hvor vi spørger ind til hvad det er I føler I har brug for i jeres parforhold lige nu, og hvor. Klinikken er indrettet med rolige farver og belysning, så der skabes en afslappende stemning. Efter massagen mødes vi igen alle 4, så I kan stille spørgsmål, og høre om hvordan I sammen kan gå videre på den tantriske vej og I kan eventuelt også få øvelser til hjemmebrug. Pakke 2, denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 2,5 timer. Afspænding, den tantriske videnskab lærer os at man kun kan opleve glæde når man er afspændt. Massagen foregår på gulvet på en madras og der vil være svagt lys samt stemningsfyldt loungemusik.

0 tanker om “Tantra massage for par superfransk aalborg

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *