at blive kaldt sexister. Jeg har taget ord som pik, kusse, lebbe, spadser og patter i min mund sammen med mine kvindelige holdkammerater. Men jeg kom i stedet til at sige: Det danske hold, der skal svinge gryder, ponder og patter ved kokke-VM er nu udtaget. Vi har moonet (altså vist bar røv hvis man må sige røv) i busserne på vej hjem fra turneringer. Og det har jeg tænkt mig at blive ved med. Gider vi virkelig det? Jeg har helt bevidst holdt mig fra debatten om #metoo. Jeg har klædt om med piger og drenge. Men diskussionen om, hvorvidt det danske fodbold herrelandshold må have et slogan, hvor de råber store patter har sgu fået mig til tasterne. Og jeg kunne blive ved. Og tal pænt til hinanden trods alt. Men at beskylde et fodboldhold for sexisme, fordi de hylder kvindens attributter i en sejrs sang Ja, undskyld jeg synes, det er lidt småligt. Hellere få aflad i et lukket forum end på åben gade, tænker jeg! Foto: Anja Ekstrøm, jeg satte mine unge ben i et ishockey omklædningsrums allerførste gang i en alder af. I oplægget havde jeg skrevet, at det hold, der skulle svinge gryder, potter og pander nu var blevet udtaget. PS Det fine topbillede er taget af fotograf Karl Nord fra Billed Bladet view post. Alt det man ikke kan og må være andre steder i vores velafrettede kultur. Tonen i et omklædningsrum er fri og nogle gange barsk  og plat også blandt os kvinder. For nogle år siden, havde vi på TV2 Lorry et indslag om det danske kokkelandshold, der skulle til Frankrig og forsvare de danske farver. Vi kan sagtens blive enige om at udtrykket store patter ikke lyder særligt flatterende. Det minder mig i øvrigt om en af mine mange fortalelser. . Så er det ligesom overstået. Hele redaktionen lå flad af grin mon sexisme-patruljen var kommet efter mig i dag? Med fare for at få hele det moralske Danmark og den halve #metoo verden på nakken må jeg lige pippe med. At få afløb i et omklædningsrum eller på en skøjtebane skader efter min bedste overbevisning ingen (jeg har i hvert fald ikke taget skade) og det er hverken sexisme eller udtryk for kvinde- eller mandeundertrykkelse, når der bliver.

Videos

Penny, eine h bsch aussehende, mit gro en Titten best ckte, zeigt dir heute ihren sexy K rper und sie wird dir auch einen sch nen Fick von dieser Woche zeigen viel Spa.

Store naturlige patter kvinder der vil have pik - Pik og

Vi er i fuld gang med at skabe en forbuds kultur, og det næste bliver, at man ikke må sige prut og tissemand. Jeg har skrålet med på de værste kampråb. Her er der et tilladt frirum til at være alt lige fra alvorlig til plat, fra grov til blid. Vi har vi har strippet på restauranter i udlandet. Vi har bøvset højlydt om kap.

På bloggen: Store naturlige patter kvinder der vil have pik

Og jeg tænker: Har vi virkelig ikke andre og vigtigere ting at beskæftige os med. Det lukkede omklædningsrum er et genialt sted at få afløb for pænheden, lidt ligesom når man siger til sine unger: Nu får du et minut til at sige de grimmeste ord, du kender! Jeg har levet over 20 år af mit liv i et omklædningsrum og hørt og sagt lidt af hvert. Blandt andet det her: Pik og store patter! Blandt andet det her: Pik og store patter! Jeg har helt bevidst holdt mig fra debatten om #metoo. Og det har jeg tænkt mig at blive ved med.

0 tanker om “Store naturlige patter kvinder der vil have pik

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *